Hjul og undervogn

Hjul og undervogn til BMW

Dæk & fælge

En BMW er meget følsom i forhold til hvilke hjul du monterer. Det er derfor meget vigtigt, at du vælger de rigtige fælge til bilen

Vi anbefaler originale fælge eller fælge fra det tyske Breyton, som er kendt for sin produktion af kvalitetsfælge. 

Når du køber dæk og fælge hos os, får du afbalanceret hjulene med vejtryk, og på den måde sikrer vi, at vejtrykket ikke er for højt og bilen ikke ryster.

Alle der køber et sæt Breyton fælge får et gratis kontrol af bilens hjulvinkel - for bilen skal naturligvis køre med de bedste egenskaber. (Skal der foretages justering opkræves en merpris). 

Vi anvender primært dæk fra Continental eller Michelin og alle hjul afbalanceres med Hunter GSP 9700 afbalanceringsmaskine.  

Sportsundervogne

Det er vigtigt, at undervognen er af høj kvalitet for at bevare de gode køreegenskaber, der kendetegner en BMW. Skal bilen blot sænkes lidt, anvender vi fjedre fra mærket H&R, og skal der både støddæmpere og fjeder til, bruger vi Bilstein eller KW undervogne.

Klik på linkene for mere information: 

Sporing

Korrekte hjulvinkler sikrer, at bilens hjulophæng virker som de skal. Hjulvinklerne er derfor af afgørende betydning for en behagelig og sikker kørsel uden unødigt dækslid og forhøjet brændstofforbrug.

Hjulvinklerne bør kontrolleres årligt - og hvis bilens køreegenskaber ikke fungerer optimalt, f.eks. hvis du oplever at bilen trækker til siden eller føles tung ved drejning. Disse forhold kan f.eks. opstå ved påkørsel af kantsten eller hvis et eller flere af dækkene slides hurtigere end de andre. 

Vi har det nyeste udstyr til nøjagtig firhjulsudmåling af hjulvinklerne, og kan hurtigt genoprette skævheder til de af fabrikanten anbefalede styretøjsmål. 

Afbalancering af vejtryk

Oplever du, at bilen føles urolig på vejen eller at hjulene ”hopper”, anbefaler vi, at du får hjulene afbalanceret med måling af vejtryk.

Med vores anerkendte Hunter GSP 9700 afbalanceringsmaskine påvirker vi dækket med et tryk på 630 kg, og på den måde kan vi identificere hvorvidt dækkene har bløde eller hårde punkter. Herefter kan vi placere dækkene der, hvor der skabes de bedste forhold for stabil og rolig kørsel.Vi vil ikke undlade at gøre opmærksom på, at vores Hunter maskine hurtigt afslører fejl, som ofte overses i de ordinære afbalanceringsmaskiner.